Lilly

Een bedrijf ten dienste van patiënten en gezondheidsdeskundigen

Lilly is een Amerikaans biofarmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatief onderzoek naar nieuwe moleculen van biologische (menselijke) en farmaceutische (chemische) oorsprong. We streven ernaar patiënten en hun zorgverleners behandelingen te bieden die zowel de kwaliteit van hun leven als hun levensverwachting kunnen verhogen.
Onze missie: het leven van mensen wereldwijd verbeteren door behandelingen te ontwikkelen die ertoe doen en die tegemoetkomen aan nog niet vervulde behoeften.

Met meer dan 33 000 werknemers over de hele wereld is Lilly een van de wereldleiders in de gezondheidssector actief in zes therapeutische domeinen : oncologie, diabetes, reumatologie, dermatologie, pijn en neuro-degeneratieve aandoeningen.

Ons bedrijf werd in 1876 opgericht door kolonel Eli Lilly, die vastbesloten was om kwaliteitsgeneesmiddelen te ontwikkelen die tegemoetkomen aan reële behoeften. Tot vandaag blijven wij trouw aan dat streven in alles wat wij ondernemen. Onze oprichter gaf ons het volgende motto mee: “Take what you find here and make it better and better” (vertrek van wat je hebt en maak het steeds beter). Of het nu gaat om de uitvinding van nieuwe geneesmiddelen of om medische hulpmiddelen die patiënten helpen of het welzijn binnen onze gemeenschappen bevorderen, wij doen ons uiterste best om het leven van patiënten te verbeteren via onze drie historische waarden: respect, uitmuntendheid en integriteit.